Ir klāt jauns dzijas zīmols Emu! Atklājiet neparasto EMU dziju pasauli!

Ir klāt jauns dzijas zīmols Emu! Atklājiet neparasto EMU dziju pasauli!

Izvēlieties savam šūšanas projektam atbilstošo audumu!

Izvēlieties savam šūšanas projektam atbilstošo audumu!
2024. gada 6. jūnijs 235 skatījumi
Izvēlieties savam šūšanas projektam atbilstošo audumu!

 

Kāds audums ir piemērots kleitas darināšanai? Bet kāpēc gan nepašūt bikses, žaketi vai treniņu apģērbu?

Šūšana ir brīnišķīgs pašizpausmes veids, un valkājot pašu radītās drēbes, rodas īpaša sajūta. Ja šūšanas pasauli vēl tikai sākat apgūt, auduma izvēle sākumā var būt nedaudz sarežģīta. Šajā ierakstā mēs dalāmies ar vienkāršu tabulu, kas sniegs iedvesmu un palīdzēs izvēlēties audumu, kas jums patīk konkrētam šūšanas projektam.

 

Kleitas darināšana

Ja plānojat pašūt gaisīgu kleitu, blūzi vai svārkus, ir svarīgi izvēlēties atbilstošo audumu. Viskoze, lina maisījums, kokvilna un liocels ir lieliski piemēroti labi krītošiem apģērbiem. Lai iegūtu strukturētāka silueta kleitu, izvēlieties poplīnu, linu, satīnu, samtu, muslīnu vai flaneli. Plānām kleitām iesakām izvēlēties organzu, tillu, šifonu, zīda krepu, mežģīnes vai mākslīgo zīdu.

Tas pats princips attiecas uz blūzēm un svārkiem – audums jāizvēlas atbilstoši vēlamajam piegriezumam un stilam.

 

Mēteļa vai žaketes darināšana

Ja jūsu karstākā vēlēšanās ir uzšūt mēteli vai žaketi, audums būtiski nosaka gatavā izstrādājuma izskatu un valkātāja sajūtu.​ Mīkstai žaketei varat izvēlēties kokvilnas audeklu, džinsu, velvetu vai kostīmaudumu. Lai panāktu spēcīgu un strukturālu efektu, izvēlieties ādu, korķa tekstilu, mēbeļaudumu, sintētisko ādu vai vilnas audumu.

 

Bikšu darināšana

Auduma izvēlei bikšu šūšanā ir izteikti svarīga loma. Biksēm ar krītošu siluetu ir piemērota viskozes, lina maisījuma, kokvilnas un liocela audums. Strukturētāka izskata biksēm izvēlieties kokvilnas audumu, džinsu, velvetu, kostīmaudumu vai vilnas audumu. Svarīgi ņemt vērā sezonu – vasarai plānas bikses un ziemai siltāka materiāla bikses. Bikses ar vidēja stingruma piegriezumu var būt izgatavotas no poplīna, lina, satīna, samta, muslīna vai flaneļa.

 

Treniņu apģērba un peldkostīmu darināšana

Ja vēlaties pašūt treniņtērpus vai peldkostīmus, izvēlies materiālus atbilstoši to lietošanas mērķim. Treniņtērpa audums, likras audums, poliesters, neilons, scuba un trikotāžas audums ir ideāla izvēle sporta apģērbam.

 

Ceram, ka šie vienkāršie padomi palīdzēs jums pieņemt pārdomātus lēmumus saviem šūšanas projektiem un audumu izvēlei. Šujiet ar prieku, un lai top unikāli un individuāla stila apģērbi!

Atklājiet savu radošo pusi šūšanā! Mūsu ieteikumi palīdzēs jums izvēlēties atbilstošo audumu katram šūšanas projektam. Radiet unikālas kleitas, žaketes, bikses vai treniņu apģērbu! Ar rokām darinātās modes pasaules burvība jūs gaida — sāciet jau tūlīt!

Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension